Dispositivos e acessórios
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Preparação 10min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
672.9 mg
Proteína
14.7 g
Energia
770 kJ /
183.3 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
6.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Broccoli salad
10 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.