Dispositivos e acessórios
Butternut mac and cheese
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Macadamia crumb
-
bread of choice2 slices
-
macadamia nuts1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Creamy butternut sauce and pasta
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)300 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
filtered water700 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
dried macaroni pasta (egg free)250 g
-
broccoli cut into florets (approx. 2 cm)150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
frozen peas150 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.3 g
Energia
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
16 g
Hidratos de carbono
61.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian sausage rolls
40min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Potato and green pea curry
50min
Rendang curry
30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Lentil bolognese
30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min