Dispositivos e acessórios
Corn and coriander fritters with avocado tahini
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Avocado tahini
-
avocado flesh only1
-
tahini (see Tips)2 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Corn and coriander fritters
-
spring onions/shallots (approx. 60 g), cut into quarters3
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
kale leaves only, stalks removed100 g
-
natural yoghurt140 g
-
eggs2
-
self-raising flour110 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh sweet corn kernels (see Tips)500 g
-
cayenne pepper2 pinches
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
611.8 mg
Proteína
15.6 g
Energia
2264.3 kJ /
539 kcal
Gordura
30.3 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mediterranean vegetable bake
50min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Vegetarian quiche
1h 55min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Hommus dip
5min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Falafel with beetroot hommus
20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Chunky basil pesto dip
10min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min