Dispositivos e acessórios
Mussels with Thai Green Curry Sauce
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing15 g
-
fresh green chillies (opcional) cut in pieces, plus extra for garnishing60 g
-
garlic cloves2
-
shallot30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
limes juice and zest2
-
olive oil30 g
-
soy sauce20 g
-
coconut milk350 g
-
brown sugar20 g
-
fresh mussels1500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
911 mg
Proteína
32.4 g
Energia
1729.2 kJ /
413.3 kcal
Gordura
18.9 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Anchovy Breadcrumbs
5min
Seafood Stew with Rice
30min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Coriander Chutney
5min
Mexican Spare Ribs
50min
Sicilian Prawn Salad
40min
Prawn Curry
30min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min
Crab & Prawn Linguine
25min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Prawn Bhuna
30min