Dispositivos e acessórios
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, halved, cored300 - 400 g
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
double cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, shelled, and toastedflaked almonds toasted50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1480 kJ /
354 kcal
Gordura
25 g
Fibra
5.3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa)
1h 30min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Mint Courgettes
30min
Steamed Corn on the Cob
25min
Courgettes with Corn
25min