Dispositivos e acessórios
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Preparação 35min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1906 kJ /
455 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 Std.
Greek Appetiser Tart
1 Std. 30 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Feta, Olive and Herb Muffins
50 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Banoffee Brazilian Pavé
1 Std. 25 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Rolled Salmon Pancakes
45 Min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min