Dispositivos e acessórios
Apples with Cider Sabayon Sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quick cheese soufflés
45min
Pineapple parcels
1h
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Quick Cheese Soufflés
45min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Piped Raspberry Mousse
1h
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Coulibiac
2h 15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min