Dispositivos e acessórios
Apples with Cider Sabayon Sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Crab Briks
35min
Salmon Tartare
25min
Creamed spinach
15min
Mayonnaise
5min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min
Brioche
5h
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min