Dispositivos e acessórios
Apples with Cider Sabayon Sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Torta Caprese
55min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Caramel Parfait
7h
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Sardine Empanada
1h 40min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Pineapple Parcels
1h
Arancini
2h 10min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Quick Cheese Soufflés
45min