Dispositivos e acessórios
Pumpkin Soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
oil10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
pumpkin flesh cut in pieces400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
592 kJ /
141 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked spinach and eggs
35 min
Pumpkin soup
35 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Minestrone
45 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Apple tart
1 h
Berry Mousse
4 h 50 min
Pizza Margherita
2 h 10 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min