Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 1799 kJ / 430 kcal
- Proteína
- 16.5 g
- Hidratos de carbono
- 67.8 g
- Gordura
- 12.2 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20min
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Rizoto s parmazánem
30min
Špenátové rizoto
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min