Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)
- 100 g suiker
- 1 tl honing
- 2 kaneelstokjes (ong. 5 g)
- 3 kruidnagels
- 800 g peren, geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 853 kJ / 204 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 0 g
- Fibra
- 3.7 g
Receitas alternativas
Peren in rode wijn
5 Std.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Amaretti van abrikoos
40 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min