Dispositivos e acessórios
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
Preparação 5min
Total 14h 20min
10 porties
Ingredientes
Chocolade ijs
-
suiker150 g
-
rode chilipeper, gedroogd (zie tip)1
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
eierdooiers8
-
ongezoete cacaopoeder40 g
-
melk min. 3,2%620 g
-
zout¼ tl
-
room, min. 30% vet620 g
Whiskey siroop
-
bourbon-whiskey (bv. Jack Daniel's, Jim Beam...) (zie tip)120 g
-
suiker100 g
-
water20 g
-
30 g honingahornsiroop (opcional)30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
natuurlijk vanille-extract½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
146.6 mg
Proteína
6.7 g
Energia
2027.4 kJ /
484.6 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
19.3 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black Collection
10 Receitas
Benelux
Benelux
Ice Ice Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Paashaas apero-hapjes
Nenhuma avaliação
Pompoen vingers
1h 30min
Spaghetti muffins
55min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
BBQ-saus
20min
Vanilleroomijs
12h