Dispositivos e acessórios
Mosterd-dillesaus
Preparação 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingredientes
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 beker
Proteína
10 g
Energia
8541 kJ /
2041 kcal
Gordura
211 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nenhuma avaliação
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Aardappelkoekjes
45min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Vitello tonnato
13h