Dispositivos e acessórios
Mosterd-dillesaus
Preparação 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingredientes
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 beker
Proteína
10 g
Energia
8541 kJ /
2041 kcal
Gordura
211 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nenhuma avaliação
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Margarita van komkommer en chilipeper
Nenhuma avaliação
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Groene pepersaus
20min
Krokante olijven
1h 30min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Zoetzure varkensribbetjes
40min