Dispositivos e acessórios
Mosterd-dillesaus
Preparação 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingredientes
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 beker
Proteína
10 g
Energia
8541 kJ /
2041 kcal
Gordura
211 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Spookachtige pizza
Nenhuma avaliação
Kaascrackers
2h 30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Uiensoep
1h
Chili con carne
40min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação