Dispositivos e acessórios
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Preparação 20min
Total 1h
12 stuks
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (opcional) als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Taart met peer en brie
1h 10min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
Tzatziki
20min
Poedersuiker
5min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Peren in rode wijn
5h
Meringue spoken
12h 25min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Pudding met aardbei en peer
Nenhuma avaliação
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Roergebakken champignons
55min