
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook als afwerking (opcional)
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 141.3 kcal / 591.3 kJ
- Proteína
- 5 g
- Gordura
- 5.9 g
- Hidratos de carbono
- 16.5 g
- Fibra
- 0.7 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Sódio
- 143.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Nenhuma avaliação
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Gekookte pasta
20min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nenhuma avaliação
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Romige tomatensoep
25min