Dispositivos e acessórios
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Preparação 25min
Total 2h 45min
6 porties
Ingredientes
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
10 g
Energia
1292 kJ /
309 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Aardbeien mille-feuille
5h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Basilicumpesto
10min
Mousse van tonijn
10min
Gegratineerde coquilles
25min
Bearnaisesaus
15min