Dispositivos e acessórios
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Preparação 25min
Total 2h 45min
6 porties
Ingredientes
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
10 g
Energia
1292 kJ /
309 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vitello tonnato
13h
Mayonaise
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Mojito
5min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h