Dispositivos e acessórios
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Preparação 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water18 oz
-
salt divided, plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)21 oz
-
unsalted butter plus extra to grease½ oz
-
lemon preferably organic1
-
fresh salmon fillets, skinless (4 fillets, approx. ¾ in. thick)16 - 28 oz
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots halved3 ½ oz
-
button mushrooms sliced, divided10 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
cream2 oz
-
7 oz cream cheese, in piecesspreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)7 oz
-
ground nutmeg2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2581.4 mg
Proteína
54.6 g
Energia
3119.1 kJ /
745.5 kcal
Gordura
43.1 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
16.7 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Boiled Eggs
20 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min