Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
TM6 TM5

Cranberry-Pecan Brussels Sprouts

4.7 (35 avaliações )

Ingredientes

  • 18 oz water
  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 2 oz pecans, chopped
  • 1 oz brown sugar
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz dried cranberries
  • ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ½ tsp dried chili flakes, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 pinch fine sea salt

Nutrição
por 1 portion
Energia
1344.1 kJ / 321.2 kcal
Proteína
5.8 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gordura
22.2 g
Gordura saturada
8.3 g
Fibra
6.9 g
Sódio
77.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas