Versões compatíveis
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
ou 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
ou 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 929 kJ / 222 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 801 mg
Receitas alternativas
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min