Mexicaanse dip in laagjes

Mexicaanse dip in laagjes

4.0 4 avaliações
Preparação 15min
Total 25min
10 porties

Ingredientes

Salsa
  • rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
    250 g
  • verse jalapeñopeper gehalveerd (facultatief)
    1
  • rode ui
    80 g
  • limoensap
    1 el
  • zout
    ½ tl
Zure "room"
  • rauwe cashewnoten
    100 g
  • pijnboompitten
    100 g
  • citroensap
    60 g
  • water
    150 g
  • zout naar smaak
    1 - 2 snuifjes
Avocado dip
  • avocado's enkel het vruchtvlees
    2
  • limoensap
    1 - 2 tl
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes
Opbouw
  • Mexicaanse bonenpuree (refried beans) uit blik
    400 g
  • ijsbergsla versnipperd
    ½
  • vegan kaas geraspt
    150 g
  • verse korianderbladeren voor het garneren
  • maïschips om op te dienen

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 9 g
Energia 1502.8 kJ / 357.8 kcal
Gordura 27.3 g
Fibra 7.2 g
Hidratos de carbono 18.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...