Dispositivos e acessórios
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Preparação 40min
Total 2h 50min
6 porties
Ingredientes
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
84.2 mg
Proteína
6.1 g
Energia
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
14.2 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Aardbeien mille-feuille
5h
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min