Dispositivos e acessórios
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Preparação 40min
Total 2h 50min
6 porties
Ingredientes
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
84.2 mg
Proteína
6.1 g
Energia
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
14.2 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Aardbeien mille-feuille
5h
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
Karamelpoeder
1h
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Gebakken kaastaart
3h 10min