Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 961 kJ / 230 kcal
- Proteína
- 2.52 g
- Hidratos de carbono
- 16.99 g
- Gordura
- 16.86 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Gekookte pasta
20min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Kip met warme aardappelsalade
55min
Gekookte eieren
20min
Noedelsoep
35min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min