Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 961 kJ / 230 kcal
- Proteína
- 2.52 g
- Hidratos de carbono
- 16.99 g
- Gordura
- 16.86 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Aardappelkoekjes
45 min
Champignons of zwammen met look
20 min
Spiesje van konijn, appel en pruim
Nenhuma avaliação
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Halloween-worstvingers
1 Std.
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Granité van koffie
8 godz. 10 min
Erwten met ham
25 min
Karamel varkensvlees
45 min