Dispositivos e acessórios
Noedelsoep
Preparação 10min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (opcional) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
568 kJ /
136 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Pastasalade met kip
1h 15min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Nenhuma avaliação
Minestrone
45min
Huzarensalade
25min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Kip in perziksaus
40min
Hongaarse champignonsoep
30min