Dispositivos e acessórios
Noedelsoep
Preparação 10min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (opcional) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
568 kJ /
136 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Aardappel-wortel hapjes
40min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kip met citroen
50min
Kip in perziksaus
40min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Sapje van rucola en waterkers
Nenhuma avaliação
Stoofpot van linzen
2h 35min