Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1133 kJ / 271 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Hidratos de carbono
- 3.4 g
- Gordura
- 16.65 g
- Fibra
- 0.65 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kipfilets pizzaiola
55min
Groene pepersaus
20min
Steak au Poivre
20min
Zalmsoufflé
1sa
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 dk
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Griekse varkensstoofpot
45 dk
Varkenshaasje in papillot
1sa
Vleesballetjes met tomatensaus
45 dk
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Kip met romige groenten saus
50 dk