
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g lente-uitjes in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper naar believen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 271 kcal / 1133 kJ
- Proteína
- 26.9 g
- Gordura
- 16.65 g
- Hidratos de carbono
- 3.4 g
- Fibra
- 0.65 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Aardbeien curryketchup
Nenhuma avaliação
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Kip in perziksaus
40min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min