
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g olijfolie
- 15 g bloem
- 100 g uien in stukken
- 200 g wortelen in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 2 el mosterd
- 1 el verse tijmblaadjes
- 500 g vastkokende aardappelen geschild, in blokjes (3 cm)
- 150 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
ou 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld - ½ - 1 tl fijn zout naar smaak
- 2 - 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper naar smaak
- 800 g kippenborstfilet ontveld, in blokjes (4 cm)
- 100 g room, min. 30% vet
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 340 kcal / 1419 kJ
- Proteína
- 35 g
- Gordura
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Fibra
- 2.7 g
Receitas alternativas
Kip met amandelen
25min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Steak Stroganoff
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Viscurry
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Kip in perziksaus
40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Rundvlees Stroganoff
1h