Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g gruyèrekaas, in stukken gesneden
- 500 g uien, in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g boter, ongezouten
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), kip of rundvlees
- 12 sneetjes stokbrood, enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1034 kJ / 247 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 2.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Aardappel-preisoep
40 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Romige aspergesoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige champignonsoep
20 min