
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g Gruyère kaas in stukken gesneden
- 500 g uien in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g ongezouten boter
- ½ tl zout plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l) kip of rundvlees
ou 1 tl huisgemaakte bouillonpasta kip of rundvlees - 12 sneetjes stokbrood enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 247 kcal / 1034 kJ
- Proteína
- 9 g
- Gordura
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Fibra
- 2.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Romige aspergesoep
25min
Romige champignonsoep
20min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Romige tomatensoep
25min