Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g gruyèrekaas, in stukken gesneden
- 500 g uien, in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g boter, ongezouten
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), kip of rundvlees
- 12 sneetjes stokbrood, enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1034 kJ / 247 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 2.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tzatziki
20min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
Loempia’s
55min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Romige erwtensoep
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Aardappelkoekjes
45min
Romige aspergesoep
25 Min