
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui in stukken (3 cm)
- 100 g selder in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
-
300
g vleesbouillon huisgemaakt
ou 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l) huisgemaakt - 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen in blokjes (ong. 2 cm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 301 kcal / 1259 kJ
- Proteína
- 30.4 g
- Gordura
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 20.7 g
- Fibra
- 3.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Pekingeend
45min
Japanse kip curry
55min
Steak Stroganoff
45min
Risotto bolognese
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Rundvlees Stroganoff
1h