Kabeljauw met citrusboter

3.4 15 avaliações
Preparação 25min
Total 50min
4 porties

Ingredientes

  • sinaasappel liefst biologisch, schil en sap
    1
  • citroen liefst biologisch, schil en sap
    1
  • water
    700 g
  • aardappelen in stukken
    400 g
  • courgettes in plakjes (5 mm)
    400 g
  • boter
  • verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
    4
  • zout volgens smaak
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper volgens smaak
    ½ tl
  • boter
    80 g
  • anijszaad
    1 tl
    1 tl gedroogd venkelzaad
  • verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt
    3 takjes

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 33 g
Energia 1694 kJ / 405 kcal
Gordura 19 g
Fibra 2.5 g
Hidratos de carbono 23 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...