Dispositivos e acessórios
Mosselen in romige witte wijnsaus
Preparação 25min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
935 kJ /
223 kcal
Gordura
17 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gemalen ijs
5min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
200 g prei fruiten
20min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Perzik Bellini
5min
Zalm met venkel
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h