
Versões compatíveis
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen met schelp
- verse bieslook fijngehakt, om te garneren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 64.5 kcal / 271 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 3.4 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Fibra
- 1 g
- Gordura saturada
- 1.7 g
- Sódio
- 160.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Bearnaisesaus
15min
Mini Fougasse
Nenhuma avaliação
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Spinazierisotto met asperges
40min