Versões compatíveis
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 3.4 g
- Gordura saturada
- 1.7 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 160.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccoli-ham omelet
35 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Forelmousse
5 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min