Dispositivos e acessórios
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Preparação 15min
Total 35min
8 porties
Ingredientes
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
160.2 mg
Proteína
6 g
Energia
271 kJ /
64.5 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Spookachtige pizza
Nenhuma avaliação
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação