Dispositivos e acessórios
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Preparação 15min
Total 35min
8 porties
Ingredientes
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
160.2 mg
Proteína
6 g
Energia
271 kJ /
64.5 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Sabayon (Zabaglione)
15min
Groene pepersaus
20min
Spinazierisotto met asperges
40min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Bearnaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min