Dispositivos e acessórios
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7.4 g
Energia
1865 kJ /
444 kcal
Gordura
32.3 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
31.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tiramisu Smoothie
5min
Havertaart
Nenhuma avaliação
Gepofte Quinoa-, Amandel- en Honing Bars
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Vegetarische Wellington
2h 10min
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Groen gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Havermoutrepen met kaas
45min
Ananaspakketjes
1h
Quinoapuddings met frambozensaus
Nenhuma avaliação
Nougat-koekjes
Nenhuma avaliação