Dispositivos e acessórios
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7.4 g
Energia
1865 kJ /
444 kcal
Gordura
32.3 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
31.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Fatayer met kaas en munt
2h
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Speltbrood
1h 45min
Kokos en karamel cheesecake
Nenhuma avaliação
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Nougat-koekjes
Nenhuma avaliação
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Suikerpasta
1h 10min
Worteltaart smoothie bowl
10min