Dispositivos e acessórios
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
Preparação 20min
Total 1h 15min
30 sneetjes
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
verse rozemarijn enkel de naaldjes4 takjes
-
tarwe300 g
-
maanzaden50 g
-
melk250 g
-
boter in stukken40 g
-
zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen kardemom1 tl
-
boter
-
bloem om te bestrooien
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
3 g
Energia
314 kJ /
75 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kado's uit eigen keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kaascrackers
2h 30min
Pizza Margherita
2h 10min
Tomatenrijst
30min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Walnoot Brittle
1h 30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Amandelpasta
1h 10min
Pitabrood
2h
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min