Dispositivos e acessórios
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Preparação 5min
Total 15min
1 kop
Ingredientes
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (opcional)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 kop
Sódio
1616 mg
Proteína
25 g
Energia
6954 kJ /
1659 kcal
Gordura
173 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
82 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indikken modus
17 Receitas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Paaspastei
Nenhuma avaliação
Scandinavische hamburger
4h 10min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Choronsaus
20min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Klassieke sabayon
15min