Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g gepekelde augurken, in stukken (3-4 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 350 g rauwe rode bieten, in stukken (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in kleine stukken (ong. 1 cm)
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 100 g zuurkool uit blik (opcional)
- 50 g lente-uitjes, fijngesneden
- 2 - 3 takjes verse dille
- 60 g olie
- 20 g witte wijnazijn (opcional)
- 1 tl zout
- verse dille, plus extra om af te werken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 583 kJ / 139 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 3.3 g
Receitas alternativas
Rode bietensalade
10min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Stevige linzenchili
50min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Veen- en vlierbessen punch
Nenhuma avaliação
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2sa 50 dk
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Worteltaart
2h
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Rode bietensap
10min