Dispositivos e acessórios
Aubergine papeton with tomato coulis
Preparação 20min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
Papeton
-
aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
slightly salted butter for greasing
-
wheat flour for dusting
-
eggs4
-
semi-skimmed milk50 g
-
salt3 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
hot water for bain-marie
Tomato coulis
-
garlic cloves3
-
white onions cut in halves100 g
-
olive oil30 g
-
ripe tomatoes cut in halves600 g
-
caster sugar1 tsp
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
salt3 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh basil leaves chopped10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1089 kJ /
262 kcal
Gordura
19 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Provence on your table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Asparagus cream soup
30min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Plain yoghurt
14h
Ratatouille
40min
Creamy courgette soup
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Bread stew with tomato and onion
Nenhuma avaliação
Courgette and cod lasagne
1h
Stuffed vegetables
1h 20min
Egg-free mayonnaise
10min
Apple cake
1h