Dispositivos e acessórios
Aubergine papeton with tomato coulis
Preparação 20min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
Papeton
-
aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
slightly salted butter for greasing
-
wheat flour for dusting
-
eggs4
-
semi-skimmed milk50 g
-
salt3 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
hot water for bain-marie
Tomato coulis
-
garlic cloves3
-
white onions cut in halves100 g
-
olive oil30 g
-
ripe tomatoes cut in halves600 g
-
caster sugar1 tsp
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
salt3 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh basil leaves chopped10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1089 kJ /
262 kcal
Gordura
19 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Provence on your table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Aubergine Bhurta
30min
Asparagus and saffron risotto
35min
Gazpacho
1h 15min
Asparagus cream soup
30min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Gazpacho
1h 15min
Trout mousse
5min
Gazpacho
1h 15min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min