
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions cut into wedges
- 10 oz butternut squash peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil divided
- 15 oz cabbage sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves to garnish
- fresh thyme to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 413 kcal / 1728 kJ
- Proteína
- 9.1 g
- Gordura
- 31.4 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Fibra
- 5.8 g
- Gordura saturada
- 3.4 g
- Sódio
- 216.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chopped Asian Salad
20min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Chickpea Ratatouille
1h
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Lentil Salad
35min