Dispositivos e acessórios
Pumpkin Chili
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
jalapeño pepper (opcional) stem removed1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
mixed bell peppers stems removed, cut into pieces6 oz
-
dried ground cumin1 tsp
-
chili powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
canned black beans drained and rinsed15 oz
-
canned kidney beans drained and rinsed15 oz
-
canned pumpkin purée6 oz
-
pumpkin flesh diced (½ in.)16 oz
-
vegetable stock8 oz
-
Pepper Jack cheese to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1014 mg
Proteína
13 g
Energia
1021 kJ /
244 kcal
Gordura
5 g
Fibra
15 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bone Appétit
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cauliflower and Date Tagine
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Pumpkin Curry
45min
Vegetarian Chili
50min
Chickpea Ratatouille
1h
Cornbread Pie
1h 25min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min