Dispositivos e acessórios
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
Preparação 45min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
Batbout dough
-
water320 g
-
sugar2 Tbsp
-
1 heaped tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal flour80 g
-
semolina, durum wheat240 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
olive oil for greasing and frying
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
lamb meat for stewing, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
hot paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 7 sprigs
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water200 g
-
sunflower oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
4263 kJ /
1018 kcal
Gordura
41 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
111 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Flavours
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Kofta Curry
1h 10min
Pilau Rice
30min
Chicken Pastilla
1h 25min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Chicken Akhni
1h 30min
Pilau Rice
40min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min