Dispositivos e acessórios
İrmik Helvası
Preparação 10min
Total 1h 25min
4 porsiyon
Ingredientes
-
irmik200 g
-
antep fıstığı, tuzsuz25 g
-
süt300 g
-
su300 g
-
şeker300 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Sódio
184.6 mg
Proteína
43 g
Energia
12258.9 kJ /
2930 kcal
Gordura
105.8 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
59.7 g
Hidratos de carbono
465 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kuru Domates ve Peynirli Dip
5min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
15min
Bebek Bisküvisi
30min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20min
Tahinli Cevizli Kek
55min
İrmikli Puding
20min
Kabak Tatlısı
7h
Revani
12h 40min
Pratik Aşure
2h 15min
Sömelek Köfte
1h
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50min
İrmikli Puding
15min