Dispositivos e acessórios
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Preparação 20min
Total 40min
4 porsiyon
Ingredientes
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (opcional)½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
4.2 g
Energia
695.7 kJ /
166.6 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia
Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Sotelenmiş Kabak
20min
Kuru Fasulye
10h
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Buharda pişmiş biber
25min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
5h 15min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Etli Türlü
1h 20min
Kıymalı Ispanak
45min
Etli Bamya
1h 10min
Semizotu Yemeği
1h 5min