Dispositivos e acessórios
Sri Lankan Red Beef Curry
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
Curry Powder
-
coriander seeds30 g
-
cumin seeds30 g
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
long grain rice40 g
-
cardamom pods10
-
cloves5
-
dried curry leaves10
-
cinnamon stick1
Beef Curry
-
cardamom pods6
-
cinnamon stick1
-
ground fenugreek1 tsp
-
cloves12
-
black peppercorns1 tsp
-
onion quartered1
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh lemon grass white part only1 stalk
-
fresh red chillies deseeded2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried curry leaves12
-
50 g gheeolive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
braising steak cubed (3 cm)1000 g
-
coconut milk400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
vinegar2 Tbsp
-
rice steamed, for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
41 g
Energia
2564 kJ /
612 kcal
Gordura
43 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
2017 CALENDAR
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Beef Rendang
2h 30min
Tikka Paste
1h
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Prawn Bhuna
30min
Keralan Fish Curry
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Chicken Saag
50min