Dispositivos e acessórios
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Turmeric rice
-
water1150 g
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
white rice200 g
Hot and sour pineapple pork
-
boneless skinless pork belly meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen350 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2
-
garlic cloves (approx. 10 cloves)30 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
oil20 g
-
lime juice40 g
-
fish sauce10 g
-
salt¼ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
sugar10 g
-
plum tomatoes cut into halves50 g
-
fresh pineapple flesh cut into pieces (1 cm)150 g
-
lemon cut into thin slices, for garnishing1
-
fresh mint leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.4 g
Energia
1985 kJ /
472 kcal
Gordura
20.2 g
Fibra
6.1 g
Hidratos de carbono
46.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Made in Taiwan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken and cashews
55min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Vindaloo pork
5h 10min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Ginger chicken wings
40min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Beef spezzatino
1h 45min