
Dispositivos e acessórios
One pot pasta with chorizo
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti350 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Nutrição por 1 portion
Energia
509.2 kcal /
2130.6 kJ
Proteína
22.5 g
Gordura
11.8 g
Hidratos de carbono
79.1 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
4.6 g
Sódio
653.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Budget friendly pasta
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia