Dispositivos e acessórios
Pork with black bean sauce
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Marinade
-
Stone's Green Ginger Wine80 g
-
pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)500 - 600 g
-
hoi sin sauce2 tbsp
-
olive oil1 tsp
Black bean sauce
-
long red chilli deseeded if preferred (optional)½ - 1
-
garlic cloves2
-
canned unsalted black beans400 g
-
soy sauce or tamari60 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine or dry sherry1 tbsp
-
water80 g
-
palm sugar (1 cm cube), grated1 tsp
Rice and vegetables
-
white rice300 g
-
water900 g
-
broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds1 bunch
-
canned bamboo shoots rinsed and drained (weight is pre-draining)230 g
-
spring onion/shallot trimmed and thinly sliced, for garnishing1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
838.9 mg
Proteína
33.8 g
Energia
1726.3 kJ /
411 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
9.7 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
55.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick and easy meals
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Chicken and cashews
55min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Chicken pad thai
55min
Asian nachos
40min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Pork san choy bau
25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min