Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 16.4 g
- Gordura
- 20.7 g
- Gordura saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 8.9 g
- Sódio
- 1117.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Bubble and squeak soup
35 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Shepherd's pie
55 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30 min
Pea and ham soup
2h 20 min
Classic meatloaf
1h 35min
Traditional gravy
25 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min
Cauliflower gratin
1 Std.
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min