Dispositivos e acessórios
Meatloaf with onion gravy
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Meatloaf
-
day old bread torn into pieces80 g
-
brown onion cut into quarters180 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)1
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
olive oil20 g
-
egg1
-
pork mince250 g
-
beef mince250 g
-
Sriracha sauce1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)100 g
-
hard-boiled eggs peeled (see Tips)3
-
water1250 g
-
broccoli cut into florets200 g
-
carrots cut into batons200 g
Onion gravy
-
brown onion cut into eighths380 g
-
olive oil1 ½ tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Sriracha sauce1 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1117.8 mg
Proteína
28 g
Energia
1591.7 kJ /
378.8 kcal
Gordura
20.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Shortcrust pastry
5min
Traditional gravy
25min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Cornish pasties
2h
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Mint sauce
5min