Dispositivos e acessórios
Dukkah
Preparação 5min
Total 25min
300 g
Ingredientes
-
sesame seeds150 g
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried mint (opcional) or dried thyme1 tsp
-
toasted hazelnuts or toasted almonds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
390.8 mg
Proteína
8.4 g
Energia
1114 kJ /
265.2 kcal
Gordura
24.5 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
1.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Spicy peach and mango chutney
45min
Apple and ginger paste
6h 15min
White bean dip with chimichurri
15min
Brown sugar spice rub
5min
Rosemary salt
24h 5min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Basil pesto
10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Quick beetroot relish
40min