Dispositivos e acessórios
Dukkah
Preparação 5min
Total 25min
300 g
Ingredientes
-
sesame seeds150 g
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried mint (opcional) or dried thyme1 tsp
-
toasted hazelnuts or toasted almonds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
390.8 mg
Proteína
8.4 g
Energia
1114 kJ /
265.2 kcal
Gordura
24.5 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
1.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
British spice rub
5min
Basil pesto
10min
Aussie spice rub
10min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
White bean dip with chimichurri
15min
Apple, leek and sage sauce
15min
Herbed lavosh
55min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Hommus
15min