Dispositivos e acessórios
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Preparação 40min
Total 1h 10min
30 pieces
Ingredientes
-
eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)1 - 2
-
salt1 tsp
-
9 oz white balsamic vinegarbalsamic vinegar9 oz
-
brown sugar1 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste1 oz
-
sun-dried tomato, in oil cut into 30 strips15
-
feta cheese cut into 30 sticks8 oz
-
freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)30 pinches
-
green onions (opcional) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle6
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
119 kJ /
28 kcal
Gordura
2 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon Tartare
10min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Basil Pesto
10min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Kalamata Tapenade
5min
Purple Cauliflower Soup
25min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Mexican Creamed Corn
30min
Caponata
50min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h