Versões compatíveis
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 eggplants, large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 1 tsp salt
-
9
oz balsamic vinegar
ou 9 oz white balsamic vinegar - 1 oz brown sugar
- 3 ½ oz fresh baby spinach
- 1 oz fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
- 15 dried tomatoes in oil, cut into 30 strips
- 8 oz feta cheese, cut into 30 sticks
- 30 pinches freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
- 6 green onions, cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle (opcional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 119 kJ / 28 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Gordura
- 2 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Arugula and Strawberry Smoothie
5 Min
Green Bean Casserole
1h 30 min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Sangria
10 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min