
Versões compatíveis
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 1 tsp salt
-
9
oz balsamic vinegar
ou 9 oz white balsamic vinegar - 1 oz brown sugar
- 3 ½ oz fresh baby spinach
- 1 oz fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
- 15 dried tomatoes in oil cut into 30 strips
- 8 oz feta cheese cut into 30 sticks
- 30 pinches freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
- 6 green onions cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle (opcional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 28 kcal / 119 kJ
- Proteína
- 1 g
- Gordura
- 2 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Green Smoothie
10 min
Floating Islands
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Orange Curry Dressing
10 min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min