Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
TM6 TM5

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.7 (15 avaliações )

Ingredientes

Saffron Aioli

  • 15 oz vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 1 oz white vinegar
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches saffron
  • 2 large eggs, pasteurized

Hurricane Po'Boy

  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
  • 2 baguettes
  • 2 tomatoes, thinly sliced rounds
  • ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
  • 3 hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
    ou 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds
  • potato chips, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
4640 kJ / 1109 kcal
Proteína
28 g
Hidratos de carbono
50 g
Gordura
91 g
Gordura saturada
22 g
Fibra
4 g
Sódio
1660 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas