Dispositivos e acessórios
Light and Fresh Beet Pasta
Preparação 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
3318 kJ /
793 kcal
Gordura
43 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
84 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentine's Romance
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Paella with kidney beans
55 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Black Beans
30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Beet Hummus
20 min
Tomatillo Salsa
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min