Dispositivos e acessórios
Fatayer (spinach turnovers)
Preparação 30min
Total 1h 35min
32 portions
Ingredientes
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
177.6 mg
Proteína
1.7 g
Energia
297.7 kJ /
70.9 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Authentic Lebanese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Kashta cream
10 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Falafel
1 Std. 25 Min
Falafel
25 Std. 30 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min