Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Proteína
- 19.6 g
- Hidratos de carbono
- 18.1 g
- Gordura
- 15.3 g
- Gordura saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sódio
- 1035.2 mg
Receitas alternativas
White fish and lemon risotto
30 Min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Hearty seafood chowder
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Prawn stir-fry
25min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Cream of mushroom soup
20min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Hearty seafood chowder
1h
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.