Versões compatíveis
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2145 kJ / 515 kcal
- Proteína
- 46.6 g
- Hidratos de carbono
- 1.1 g
- Gordura
- 35.8 g
Receitas alternativas
Chicken Liver Parfait
2sa 40 dk
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2sa 40 dk
Muffaletta Squares
2h 20min
Indochine Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min